Homepage - Felicitatie - Collega & Bass

Felicitaties voor het huwelijk van je collega’s of je baas

Het is niet ongebruikelijk om door een baas of collega uit te worden genodigd voor een bruiloft. Hier is een gepaste wens een belangrijk, maar vaak lastig iets. Je moet ten slotte een respectvolle en niet te emotionele wens overbrengen, eentje die past bij de situatie. Ook is het voor je baas vaak niet gepast om een grappige wens met lichthartig advies te schrijven. Het beste is een simpele korte wens met een gelukwens en een hoop dat je collega of baas een goed leven gaat hebben met zijn of haar partner. Op

deze site vind je een aantal voorbeelden van gepaste wensen. Elke wens is exclusief voor deze site door verschillende auteurs geschreven. Ze zijn niet alleen als kant-en-klare wens goed te gebruiken, maar je kunt ze ook gebruiken om inspiratie op te doen. Je kan zo ook zelf een gepaste wens schrijven voor je collega of baas.

Traditionele huwelijkswensen:

Trouwen doe je even,
maar de gevolgen zijn voor het leven.
Geniet van de het eten, de gasten en de taart
Van de aandacht en van elkaar, uiteraard.
Wij toasten op afstand op jullie huwelijk!
Van harte proficiat en een heerlijke dag gewenst.

Wij willen u van harte feliciteren met uw huwelijk.
Hopelijk schijnt de zon in overvloed.
Wij wensen uw een stralend leven
met gezondheid, liefde en voorspoed!

Van harte gefeliciteerd met de mooiste dag van jullie leven
Geniet met familie en vrienden van het JA-woord dat jullie elkaar geven.
Heel veel geluk, gezondheid en liefde toegewenst.

Hemel en aarde bewegen vandaag
Bij het antwoord op de veelgestelde vraag
Wil je mijn echtgenoot zijn?
Ja, dat wil ik heel graag!
Door dik en dun, groot en klein,
Hoog en laag, gezondheid en pijn.
Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk!

Geacht bruidspaar,
Op deze prachtige dag wensen we jullie veel liefde en alle voorspoed voor de toekomst. We heffen graag het glas op jullie. Gefeliciteerd en veel geluk samen!

Trots en vereerd zijn we dat we deze dag met jullie mogen delen. Namens het hele bedrijf en alle collega's heel veel geluk gewenst. We zien elkaar weer over een paar weken als jullie terugkeren uit zonniger oorden. Proost!

Deze romance is een plaatje. Zelden was er een mooier bruidspaar. Nu jullie elkaar eindelijk het jawoord geven kunnen wij er niet meer omheen: jullie passen echt bij elkaar! Geniet van deze dag!

Lieve collega,
Wat heerlijk dat jij je soulmate hebt gevonden. Wees gelukkig met elkaar. Met jouw nimmer aflatende inzet kan ook dit huwelijk alleen maar een succes worden. Veel geluk en liefde is al wat ik je toewens.