Homepage - Felicitatie - Pas getrouwd

Huwelijksfelicitaties voor een pasgetrouwd stel

Soms heb je ook een algemene gelukwens nodig als je bent uitgenodigd voor een bruiloft. Dit kan bijvoorbeeld voor een neef of nicht, of misschien wel een buurman of buurvrouw. Voor deze situatie zijn gepaste woorden erg belangrijk. Je wil niet te intiem over komen, maar ook te stijf en formeel is niet een goed idee. Een originele, sympathieke wens om het nieuwe stel geluk te wensen is hier vaak het beste. Wat algemene woorden over het geluk van het beginnen van een leven samen zijn vaak ook erg gepast.

Op deze pagina vind je dan ook een aantal gepaste wensen voor elke situatie. Ze zijn allemaal voor alleen deze site geschreven door verschillende schrijvers. Het is goed mogelijk om deze wensen als kant-en-klare wens te gebruiken, maar het is ook heel goed mogelijk om je door deze wensen te laten inspireren. Zo kun je een passende wens schrijven voor elke situatie.

Originele ideeën om te schrijven op een huwelijkskaart:

Het lijkt nog maar zo kort geleden dat je de voorbereidingen voor deze dag begon. Toch is het nu al zover en heb je elkaar vandaag het ja-woord gegeven. Het begin van een nieuw hoofdstuk in jullie leven. Je gaat er samen met elkaar vast iets heel erg moois van maken. Geniet van het leven en van elkaar!

Als straks je trouwdag voorbij is denk je misschien: ‘was dat het nu?’ Vergeet dan niet dat je aan deze dag iets heel belangrijks hebt overgehouden: Elkaar! Hier kun je elke dag weer opnieuw van genieten. Ik hoop van harte dat dit jullie tot in lengte van dagen gegund is!

Een van de mooiste dingen in het leven is de wetenschap dat je dat leven met iemand kunt delen. Vandaag hebben jullie elkaar het ja-woord gegeven begint een nieuwe fase in jullie leven. Ik weet zeker dat dit een geweldige fase is, en hiermee wil ik jullie van harte feliciteren!

Een stralende dag met een al even stralend bruidspaar. Het geluk is van jullie gezichten af te lezen. Op deze prachtige dag kan ik niet meer dan wensen dat jullie er de rest van je leven zo stralend uit zullen zien!

Pas getrouwd! Wat een mooie stap om samen te maken. Heel veel liefde en geluk in jullie nieuwe leven, en ik hoop dat jullie nog vele jaren van elkaar zullen genieten. Geniet van deze dag en van elkaar!

Heel veel geluk gewenst met jullie huwelijk! Liefde is iets prachtigs en hoe meer je geeft, hoe meer je krijgt. Ik hoop dat jullie nog heel lang liefde zullen delen.

"The best thing to hold onto in life is each other" (Audrey Hepburn) Jullie zijn een prachtig voorbeeld van deze quote, en ik hoop dat jullie je hele leven lang elkaar zullen vasthouden. Heel veel geluk en plezier samen!

Jullie passen perfect bij elkaar en vandaag hebben jullie dat aan iedereen laten zien door te trouwen. Wat een mooie stap! Ik wens jullie alle liefde en geluk toe, en hoop dat jullie nog vele jaren van elkaar genieten.

Wanneer iemand van je houdt
Dan straal je als een zomerdag
En zie je in een oogopslag
Die is net getrouwd!

Vanaf vandaag stralen jullie samen
Straal voor elkaar als een warme zon
En herinner je hoe het allemaal begon:
Het geluk dat jullie belichamen

Het geheim van een goed huwelijk is liefde en respect. Vandaag maken jullie officieel dat je de rest van jullie leven in liefde en respect voor elkaar willen doorbrengen. Ik wens jullie heel veel geluk en liefde toe, en nog vele jaren samen!