Homepage - Felicitatie - vrienden

Huwelijksfelicitatie voor vrienden

De kans is groot dat een of meerdere van je vrienden ooit zal trouwen. Voor deze gebeurtenis is het handig als je een passende gelukwens hebt. Je vrienden zijn je immers dierbaar en je wil ze dan ook op een passende manier geluk wensen met hun bruiloft. Hoewel deze wensen op veel manieren overgebracht kunnen worden, is het vaak het handigst als ze een beetje licht en grappig geschreven zijn. Ze kunnen wat grappig advies bevatten, of misschien refereren aan een gedeelde herinnering. Afhankelijk van de situatie kunnen ook emotionele wensen toepasselijk zijn.

Op deze pagina vind je een groot aantal van gepaste wensen. Al deze wensen zijn exclusief voor deze pagina geschreven door een aantal verschillende schrijvers. Hierdoor zijn alle hier aanwezige wensen uniek. Ze zijn goed te gebruiken als kant-en-klare wens, maar ook als inspiratie om zelf een gepaste wens te creëren.

Voorbeelden van de beste huwelijksfelicitaties voor vrienden:

Zo vriend, daar sta je dan! Netjes in het pak en een ring om je vinger. Aan je arm je stralende bruid en zelf zie je er ook best gelukkig uit. Het vrijgezellenleven mag dan voorbij maar onze vriendschap blijft altijd. Gefeliciteerd gab!

Samen naar school, samen op vakantie; er is weinig wat we niet samen hebben gedaan. Vanaf nu moet ik je delen maar dat doe ik met veel plezier. Je bruidegom is het beste wat je ooit is overkomen. Koester hem en leef in liefde.

Mijn vriendin, vertrouwenspersoon, steun en toeverlaat. Dat alles ben je voor mij en meer. Nu je getrouwd bent zal daar echt niets aan veranderen, maak je geen zorgen. Veel geluk lieverd! BFF!

Vandaag worden jullie (in de) echt verbonden. Voorbij is de knipperlichtrelatie: vanaf nu staat het licht voortdurend op groen. En mochten de stoppen toch een keer doorslaan dan kunnen jullie altijd bij ons terecht voor advies. Of een reservelampje... Veel geluk lieve vrienden!

Denk niet te veel na over wat je trouwdag heeft gekost. Het huwelijk kost nog veel meer…
Maar het is het zeker waard! Veel geluk samen!

Je trouwt nu met de liefde van je leven. Als je vriendin kan ik hier alleen maar blij mee zijn, ik zie hoe gelukkig je bent en ik weet zeker dat jullie samen een geweldig leven tegemoet gaan! Ik gun jullie samen alle geluk van de wereld en ik hoop dat ik nog vaak getuige kan zijn van het geluk dat jullie uitstralen!

Nu jullie samen trouwen gaan,
breekt er een nieuwe fase in je leven aan.
Ook wij zijn hiermee erg blij,
we krijgen er een geweldige vriend(in) bij!

We hebben samen veel mogen beleven. Leuke en minder leuke momenten, dit alles heeft onze vriendschap gemaakt tot wat hij nu is. Hoewel je nu gaat trouwen en met je vrouw/man je verdere leven gaat delen, weet ik zeker dat onze vriendschap zal blijven bestaan. Ik wens je alle geluk van de wereld toe, samen met je grote liefde!

Lieve [naam], ik weet nog goed de eerste keer dat je over je nieuwe liefde [naam] vertelde. Je ogen straalden en je gaf bijna licht! Toen ik jullie daarna samen zag wist ik ook waarom: jullie passen perfect bij elkaar. Heel veel liefde en geluk samen!

Lieve [naam] en [naam], vandaag is de dag waar jullie zo lang naar toe hebben geleefd en waarvan ik elk moment in de voorbereiding van dichtbij mee heb mogen maken. Jullie zijn een prachtig stel samen: maak iets moois van jullie nieuwe leven!