Homepage - teksten - korte

Ideeën voor korte huwelijksfelicitaties

Wellicht heb je binnenkort een bruiloft, maar kun je er niet bij zijn. Of ben je niet uitgenodigd, omdat je het bruidspaar niet zo goed kent. Welke reden het ook is, je wilt het bruidspaar toch graag een bruiloftswens meegeven. Tegenwoordig hebben we zoveel middelen tot ons beschikking, dat deze wens ook heel goed via een sms of telegram kan worden verstuurt. Om je hier een handje bij te helpen, zijn op deze website een groot aantal korte bruiloftswensen te vinden die je gemakkelijk en snel kunt versturen. Je kunt kiezen uit grappige, originele, mooie en nog veel meer soorten wensen. Je kunt ook voor een mooi klein bruiloftsgedichtje gaan, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Deze korte bruiloftswensen zijn ideaal voor wanneer je niet bij de bruiloft kunt zijn en het bruidspaar toch je liefde wilt sturen. Ontdek het zelf en gebruik de wensen als inspiratie of gewoon zoals ze worden aangeboden.

Voorbeelden van korte huwelijksberichtjes & sms’jes:

Twee mensen die in elkaar de liefde hebben gevonden
Zijn vandaag in de echt verbonden
Gun elkaar ruimte voor plezier, genot, verdriet en geluk
En jullie huwelijk kan niet meer stuk

Een huwelijk is als een glas wijn
Het kan soms zoet en zacht, maar ook droog en bitter zijn
Jullie zullen fijne momenten, maar soms ook hoofdpijn beleven
Ook al is de wijn uit liefde cadeau gegeven

Vandaag proosten we op het huwelijk tussen twee prachtige mensen
Die we alle geluk en liefde van de wereld wensen
Vanaf nu gaan jullie de wereld als echtpaar beleven
Van harte gefeliciteerd met het begin van jullie nieuwe leven!

Vandaag hebben jullie elkaar het ja-woord gegeven
Een belofte van trouw en liefde en een gelukkig leven
Ja, Cupido had het op jullie gemund
En een prachtige toekomst is jullie gegund!

Eindelijk hebben jullie de knoop doorgehakt! Maak vandaag geen ruzie (en drink niet te veel) zodat jullie alles intens kunnen beleven. In gedachten zijn we bij jullie en wensen jullie een heerlijke en zonnige huwelijksdag!

Wie had ooit gedacht dat jullie elkaar zouden vinden? Twee enorme tegenpolen en toch zijn jullie als magneten naar elkaar toegetrokken. Geef er maar aan toe want na vandaag is er geen weg terug. Voor eeuwig verbonden voor god en de wereld. Veel geluk en liefde voor jullie beiden in dit prachtige verbond.

Twee fantastische mensen geven elkaar vandaag het jawoord en maken daarmee de wereld een stukje mooier. Bedankt daarvoor! Een grandioze dag en een gelukkig leven samen is wat ik jullie van harte toewens.

De zon schijnt en de champagne bruist al in de glazen. Gefeliciteerd met jullie huwelijk! Laat het net zo stralend en sprankelend zijn als deze dag.

Klokken luiden, glazen klinken. Vandaag gaan we op jullie liefde drinken! Gefeliciteerd met jullie huwelijk!

Geniet van vandaag, van de aandacht en elkaar! Wij wensen jullie een heerlijke dag toe! Van harte proficiat.