Homepage - teksten - mooie

Mooie huwelijksfelicitatie teksten

Elke bruiloft is een unieke gelegenheid voor twee mensen om hun liefde voor elkaar aan de wereld te tonen. Bij zo’n schitterende dag hoort natuurlijk een mooie bruiloftswens. Hiermee kun je in passende woorden een boodschap vol liefde aan het bruidspaar geven. Hoe beter de boodschap, hoe langer zij het zullen herinneren. Hiermee kun je ze terug naar de mooiste dag van hun leven laten gaan wanneer ze het later weer eens lezen. Dit is de meest bijzondere gift die je hen kunt geven.

Mooie bruiloftswensen passen goed voor je beste vrienden en andere mensen die dichtbij je staan. Alle wensen die hier worden aangeboden zijn liefdevol en deels origineel. Er zijn romantische, lieve, schattige en nog veel meer soorten wensen te vinden. Neem een kijkje en ontdek de wens die het beste de boodschap weergeeft die je aan het bruidspaar zou willen meegeven.

Een paar tips voor de leukste felicitatie teksten:

Jullie liefde is als een vreugdevuur dat nooit dooft
Stralend en warm, hebben jullie elkaar vandaag eeuwige trouw beloofd
Twee zielen, als vlammen verstrengeld en dansend in elkaars armen
Ik hoop dat dit vuur nog heel lang jullie harten mag verwarmen

Een leven zonder liefde is als een leven zonder lucht. Gelukkig hebben jullie elkaar gevonden en kunnen jullie met volle teugen genieten van het leven. Twee prachtige mensen aan het begin van een nieuw avontuur. Ik wens jullie veel liefde en geluk samen!

De wereld stond even stil rond een stralend middelpunt vandaag
Een prachtig paar dat onvoorwaardelijk heeft gekozen voor elkaar
Met een belofte van eeuwige liefde en trouw
Via de woorden “ik hou van jou”
Jullie hebben elkaar het ja-woord gegeven
Dus proost ik op jullie en op een geweldig en gelukkig leven!

Bloemen mogen dan verwelken en vriendschappen vergaan
Maar de liefde tussen jullie zal altijd blijven bestaan
Dat jullie energie en passie op deze mooie dag
Jullie ook in de toekomst maar veel geluk brengen mag

Liefde is een mysterie, doet pijn en is blind: het klopt allemaal. Het is een mysterie hoe jullie elkaar gevonden hebben. De sprankeling van jullie liefde is verblindend en doet pijn aan ieders ogen. Laat het altijd zo blijven!

Lekker eten, mooie muziek, zonnestralen. Het gezelschap van goede vrienden, de regen in je gezicht en de wind in je haren: al deze zaken kunnen je gelukkig maken. Het huwelijk schenkt je dit alles en meer, dus koester elk moment en geniet er van.

Jullie geven elkaar het jawoord en beloven elkaar eeuwige trouw. De ringen, een zegen, “ik hou van jou”. Laat het niet slechts bij woorden blijven maar heb lief met heel jullie hart. Voor altijd is hij je man en voor hem ben jij de enige vrouw.

Aan een goed huwelijk moet gewerkt worden, dat is jullie wel toevertrouwd. Vreugde en verdriet zullen elkaar afwisselen, ook dat hoort bij het leven. Zolang jullie blijven luisteren naar elkaar zijn jullie onoverwinnelijk!

Wat een heerlijke dag
Waarop jij aan haar de liefde verklaren mag
Waarop jij aan hem je ja-woord geeft
Waarop jullie liefde intens wordt beleefd!
Wat fijn dat wij hierbij mogen zijn. Gefeliciteerd met jullie huwelijk en
heel veel gezonde en gelukkige jaren toegewenst!

Trouw aan elkaar
Liefde voor het leven
Jullie staan vandaag voor het altaar
Om vandaag het ja-woord te geven
Van harte proficiat met jullie huwelijk!