Homepage - teksten - originele

Originele huwelijkswensen schrijven

Ben je op zoek naar een bruiloftswens, maar wil je eens iets anders dan gebruikelijk is zeggen? Ontdek dan op deze website de meest originele wensen voor elke bruiloft. Je kunt gebruik maken van lichte humor, mooie slimme zinnen en nog veel meer. Al deze teksten zijn alleen voor deze website geschreven door echte auteurs. Zo weet je zeker dat je een originele tekst te pakken hebt. Je kunt originele bruiloftswensen voor vrijwel elke bruiloft gebruiken.

Wellicht dat je alleen wat voorzichtiger moet zijn met een bruiloft van je baas en daar juist een meer traditionelere wens voor kunt gebruiken. Kijk verder op deze website en ontdek de bruiloftswens die bij jou past. Je kunt ze als inspiratie gebruiken en aanpassen naar jouw eigen wensen of juist in de aangeboden staat aanschaffen. Ontdek de meerwaarde van een originele wens die echt bij het bruidspaar zal blijven hangen.

Tips en ideeën voor een hele speciale huwelijksfelicitatie:

Gezegend en gelukkig: zo zie je er uit.
Dat kan ook niet anders want vandaag ben jij de bruid.
Zorg goed voor mijn maatje, je weet hoe hij is....
Altijd lachende ogen, hij blijft een schavuit.

Lang hebben jullie getwijfeld maar de beslissing is daar.
Vandaag geven jullie eindelijk het jawoord aan elkaar.
Denk er niet te licht over want het huwelijk is een serieuze zaak.
Zorg goed voor elkaar zodat ik me over jullie geen zorgen maak.

Lieve mensen,
Elkaar in voor- en tegenspoed steunen dat is waar het in het huwelijk om draait. Ik spreek uit ervaring zoals jullie weten. Maak me trots en laat zien dat jullie het kunnen. Als jullie gelukkig zijn dan ben ik het ook!

Champagne en bloemen, cadeautjes en taart!
Alles is aanwezig om er een mooie dag van te maken.
Gelukwensen alom van familie en vrienden,
zij maken jullie huwelijksdag pas echt de moeite waard.

Voor één dag zijn jullie prinses en prins van het bal. Mijn wens is dat jullie voor de rest van je leven elkaars koning en koningin zullen zijn!

Als de witte broodsweken voorbij zijn, is het de kunst om je relatie goed te houden. Begin niet meteen aan het bruine brood maar zoek eerst uit wat er nog meer te ontdekken valt! Zo blijft je relatie vers en kun je ervan blijven genieten.

Nu je getrouwd bent fiets je samen verder door het leven. Vaak is dat heerlijk, soms valt het tegen. Wat er ook gebeurd, geniet van de zon en steun elkaar in de regen!

Je staat aan het begin van de weg die het huwelijk heet. De weg die je samen zult gaan en die je langs vele verrassingen zal brengen. Geniet van deze ontdekkingstocht en wat er ook gebeurd, zorg dat je elkaar onderweg niet kwijt raakt.

Wie had dat gedacht?
[naam] aan de man! (alternatief: vrouw)
En nog een leuke ook,
Wat zeg je daar nou van? (alternatief: Wat maak je me nou?)

Maak wat van het leven
Want met wat extra liefde
Heb je meer te geven

Toen ik hoorde dat je ging trouwen was ik wel een beetje verbaasd. Jij? Zo kritisch en veeleisend – was er dan toch een man/ vrouw die aan jouw perfecte plaatje voldeed? Ik heb hem/ haar ontmoet en weet nu: perfect is niet nodig, want liefde maakt alles goed!